| Мисии Коноха | |
|
+5mei terumi RuMpI Kabuto Yakushi Uchiha Obito Гаара Казекаге 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гаара Казекаге Admin
Брой мнения : 95 Join date : 03.04.2013 Age : 28
| Заглавие: Мисии Коноха Сря Апр 03, 2013 2:02 pm | |
| Всеки играч от Коноха може да поиска дадена мисия | |
|
| |
Гаара Казекаге Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 3:36 am | |
| Искам мисия Д-ранг | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
Брой мнения : 111 Join date : 05.05.2013 Age : 40 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 5:33 am | |
| Мисията ти е да хванеш котката на Хокагето, която е избягала и може би е извън селото.Описанието на котката можеш да намериш при Хокаге-сама.
Редове: поне 10. | |
|
| |
Гаара Казекаге Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 5:46 am | |
| Когато получих мисията си веднага се запътих към кабинета на Хокаге-сама. Когато пристигнах почуках на вратата и от вътре се чу глас -Влез.Влязох в кабинета и го попитах как изглежда изгуната котна.Той ми каза,че котката е изцяло черна с синя каишка.За начало направих 5 клонинга и започнахме да претърсваме селото,но котка никаде я нямаше.Запътихме се към гората.Разделихме се,за да обхванем повече пространство.След доста часове търсене докато минавах покрай едно дърво нещо започна да шава в храсталака.Скочих да хвана котката,а излезе малка катеричка +_+.Отново се съсредоточих и започнах издирването на беглеца.След не много време съзрях котката да скача от дърво на дърво преследвана от 2 клонинга (мойте ;д).Пуснах се в преследването.Котката беше много бърза и се отправи към селото.Започна да бяга от къща на къща тъй като бяхме 3 (с клонингите) хората се оплакваха и започнаха да ни псуват и викат,но за мен най-важно бе да си направя мисията и да се докажа пред Хокаге-сама.Котката се отправи към сергийте за зеленчуци.Пратих един от мойте клонингите да и направи капан,той мина по пряк път и стига преди нас.Тъкмо кагато котка стъпи на земята една примка се ови около нейната лапа ;д и котката беше хваната и човека си взе изгубеното животинче и мисията беше успешна.
Предавам доклада | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 5:50 am | |
| Добра работа. 70 Рио за повечето редове. | |
|
| |
Гаара Казекаге Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 5:52 am | |
| | |
|
| |
Kabuto Yakushi
Брой мнения : 12 Join date : 05.05.2013 Age : 25 Местожителство : Otogakure
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 5:53 am | |
| | |
|
| |
Гаара Казекаге Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 5:54 am | |
| Кабуто мисията ти е ранк Д.Трябва да отидеш до магазина за оръжия да измиеш оръжията и да го подредиш наново.Минимум 10 реда | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 5:57 am | |
| Итачи - Д ранк мисия. - Трябва да се погрижиш за стаята на Хокагето. Ако се нуждае от повече помощ, ще му помагаш до края на деня.
Редове : Минимум 15. | |
|
| |
Гаара Казекаге Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 6:11 am | |
| Когато получих мисията си веднага се запътих към хокагето (тук ще е Сарутоби)почуках на врата и ме покана да вляза.Когато влязах стаята беше цялата в дим се едно някой е пуснал димка (Хокагето много пуши както знаете) отворих вратата и всички прозорци да се проветри.Случайно носех в мен парфьом и го изхарчих целия '_' и стаята беше по hard ;d.Цялата беше в банани (обвивките) и огризки от сякакви храни и боклуци.Направих 2 клонинга и започнахме работа.Събрахме боклуците в найлонов човал и единия клонинг отиде да ги изхвърли.Стаята беше цялата измацана и надраскана от внука на Хокагето(конохамару) и трябваше да се боядиса.Избрахме синия цвят и започнахме.Боядисвахме 2 часа докато стаята блесна.После трябваше да лакираме с нова боя всичките мебели.Започнахме,но боята свърши и изтичах да купя.Продължихме и мебелите блеснаха стана чисто нови и ги подредихме както и беше старото място.Трябваше да изтупам и чергите,който бяха на земята с клонинга ми ги изкарахме и започнахме да ги чукаме ;д (без коментар ;д).Бяха прашясали,но се оправихме с тях.Стаята беше пощи подредена.Трябваше да изперем пердетата.Занесох ги вкъщи и изпрах закачихме ги на простора да изсъхнат.След като изсъхнаха ги закачихме.След като пердетата бяха готови се заех с чистенето на первазите.И те бяха почистени и блеснаха от чистота.Трябваше да сменя едната крушка,защото беше изгоряла.Купих нова и я сложих.Вратите бяха много прашни както и прозорците.Измихги много добре с много вода да станат чисти.Реших да направя изненада като му купя нова цигари кинг да пробва ;д.Мисията беше усшена и сарутоби беше много доволен.
Последната промяна е направена от Учиха Итачи на Пон Май 06, 2013 6:18 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Kabuto Yakushi
Брой мнения : 12 Join date : 05.05.2013 Age : 25 Местожителство : Otogakure
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 6:12 am | |
| Когато разбрах за мисията си се запътих към магазина. Исках по пряк път и затова минах през по - задънените улици на Коноха. Въврях, вървях и по едно време през тези улици 4 човека с маски на Анбу бяха притиснали някакъв мъж. Изглеждаше, че искат да му отмъстят за нещо. Предупредих ги да се отдръпнат от него но те продължаваха да го блъскат. Единия взе кунай и когато го насочи към него аз се ядосах и веднага направих Chakra no Mes - слагам чакра в ръцете и мога да убия противника или да го обездвижа само с един удар ударих двамата от тях и те паднаха. Един от останалите двамата използва върху мен огнен елемент но аз го спрях с Summoning jutsu - призовавам вълна от хиляди малки змии и го потуших. След това ги довърших с змията зад мен. Всички бяха на земята. Разпитах човека и незнам по какъв късмет се оказа собственика на магазина за оръжия. Той ме заведе там. Беше ми благодарен затова че го спасих. Даде ми каквото поисках. Аз се заех с миенето на оръжията и ги подредих наново. Мисията ми бе изпълнена. Докато вървях по пътя, да докладвам за нея на покрива на висока къща стоеше някаква сянка. Този път не ми беше любопитно кой е той. Помислих си че може да е свързан със следващата ми мисия. Но кой знае. Върнах се и докладвах за успешната мисия
Последната промяна е направена от kabuto123 на Пон Май 06, 2013 6:17 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
RuMpI
Брой мнения : 21 Join date : 06.05.2013 Age : 25 Местожителство : Haskovo
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 6:14 am | |
| iskam misiq | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 6:19 am | |
| Данзо - Д ранк мисия. - Хокагето те праща на мисия при Кагеро в селото.Трябва да се занимаваш с градината на семейството и покупките . Ако те помоли за още нещо, помогни й.
Минимум редове: 10 | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 6:20 am | |
| Итачи - успешна мисия. - 100 рио. Кабуто - успешна мисия. - 70 рио за повечето редове. | |
|
| |
RuMpI
Брой мнения : 21 Join date : 06.05.2013 Age : 25 Местожителство : Haskovo
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 6:51 am | |
| Otidoh do Kagero i tq mi kaza da zapo4na da rabotq v gradinata na semeistvoto i , po4nah da okopavam zeleto,da polivam kartovi,i da bera morkovite,krastavicite , i qgodite abe svi4ko!!! sled tova tq me pomoli da napravq ve4erq.Otidoh do gorata da zalovq nqkoe divo prase da qdene,zalovih go i se varnah pri Kagero i go zgotvih,posle otidoh da kopuvam ot magazina produkti ,tam mlqko,ramen,spageti,riba i taka natatak.Posle KAgero me pomoli da i pomogna da kupi drehi, i otidohno me da kopuvame drehi za neq i smemeistvoto i ,posle se pribrahme i i pomogah s domakinskata rabota da po4isti predi roditeliteti da se preberat. posle svar6ihme , pogledahme televiziq i si pravihme 6egi,sled vreme sme zaspali s vklu4en televizor , i .. semeistvoto na Kagero se pribraha v ka6ti i ni vidqha na zemqta legnali,zaspali , posle se sabudihme i me pokaniha da hapna s tqh i sled tova se razhojdahme na van , posle sednahme da edna polqna i pak po4nahme da se bazikame da si igraem i i se izmorihme i legnahme na polqnata,be6e ve4er i gledahme vzezdite , sled tova se varnah v Konoha | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 7:00 am | |
| | |
|
| |
mei terumi
Брой мнения : 10 Join date : 05.05.2013
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 7:51 am | |
| Ако обичате една мисия и за мен. | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 7:59 am | |
| Мей - Д ранк мисия. - Имаш мисия от мизукагето да намериш котката на феодалния лорд. Тя е синя, със звънче на опашката. Вероятно е извън селото, но е възможно да се е скрила някъде вътре.
Минимум редове: 10 | |
|
| |
mei terumi
Брой мнения : 10 Join date : 05.05.2013
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 8:20 am | |
| Беше топъл слънчев ден. Мизукагето ми беше поставила мисия да намеря котката на феодалния лорд. Тръгнах из селото. Търсих я навсякъде, вече се бях изморила,но нямаше място за почивка, трябваше на всяка цена да намеря котката и да я върна обратно. Спрях се на едно магазинче. На пръв поглед изглеждаше неприятно местенце, но когато влязох вътре пред очите ми се откри съвсем по-приятна гледка от външната. Жената, която работеше в магазинчето беше леко пълничка с почервенели бузи. Явно по изражението ми ясно личеше,че търся нещо, но така и не ме попита какво точно и продължи да ме гледа странно. Оглеждах мястото докато очите ми не се спряха на едно малко дете, което си играеше не с коя да е котка ами точно с котката на феодалния лорд. Приближих се внимателно към него, усмихнах му се и взех котката от ръцете му. Доволна си тръгнах от магазинчето и отидох при феодалния лорд, за да му върна котката. Мисията беше успешно завършена и вече беше време за отдих. | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 8:29 am | |
| | |
|
| |
Гаара Казекаге Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 9:10 am | |
| Искам мисия | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 9:12 am | |
| Итачи - 3 Д ранк мисия. - Мисията ти е по-сложничка.Трябва да изведеш един селянин до земите му, където ще работи цял ден. Пази го през пътя и изобщо през целия ден.Името му е Камикири.
Минимум редове: 15 | |
|
| |
Гаара Казекаге Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 9:26 am | |
| След като получих мисията си се почуствах доста силен тъй като съм подигард ;д.Когато се срещнахме с Камикири веднага си пуснах шарингана,за да сам подготвен по-всяко време.Потътят до неговите земи беше доста дълъг и маршрута беше през доста отдалечени места и доста опасни.Направих си стратегия направих 2 клонинга единия преобразих като Камикири,за да заблодя ако имам преследвачи,а аз и истинския минахме по друг по-безопасен маршрут.По едно време единия от клонингите ми дойде и ми каза,че са били нападнати.Веднага се подготвих.Стоях плътно до Камикири по целия път до земите му.След като пристигнахме той започна да работи в една от нивите му.Започна да бере ягоди.Стоях на пост заедно с клонинга ми през повечето време тъкмо,когато реших да се отпусна от храстите изкочиха 2 нинджи.Изглеждаха обикновени,но добре въоражени.Веднага прочетох мислите на единия,който мислише да хвърли кунай и аз хвърлих и 2 куная се отбих настрани.Започнах да тичам към тях ударих с коляно единия и изхвърча на страни.Другия ме удари леко и отсъпих.Взех една димка пуснах я за заблуда.Направих 2 екслодиращи клонинга пуснах им по един кунай да гръмнат и 1-ния загина остана още един.Направих голямо огнена топка и 2-мата нападели бяха обезвредени и Камакири беше жив и здрав.През цялото останало време нещата бяха спокойни и мисията беше успешна.Върнахме се в селото и го изпратих до тях за да се уверя, че повече няма да има неприятни случаи.След това минах да си взема храна по пътя.След като си взех, се запътих към Хокаге-то, където докладвах мисията и неприятностите.Той ме похвали и ме изпрати, след което се прибрах. | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Пон Май 06, 2013 9:32 am | |
| Браво, Браво. Трепач. 150 на сметката ми | |
|
| |
Минато Admin
Брой мнения : 15 Join date : 03.04.2013 Age : 27 Местожителство : Коноха
| Заглавие: Re: Мисии Коноха Вто Май 07, 2013 7:51 am | |
| | |