| Мисии Киригакуре | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Гаара Казекаге Admin
Брой мнения : 95 Join date : 03.04.2013 Age : 28
| Заглавие: Мисии Киригакуре Сря Апр 03, 2013 2:17 pm | |
| Всеки играч от Киригакуре може да поиска мисия | |
|
| |
mei terumi
Брой мнения : 10 Join date : 05.05.2013
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Пон Май 06, 2013 9:05 am | |
| | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
Брой мнения : 111 Join date : 05.05.2013 Age : 40 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Вто Май 07, 2013 12:39 am | |
| Мей - Д ранг мисия. - Трябва да намериш изгубено оръжие с ценна информация за селото.Можеш да го разпознаеш, понеже дръжката е увита в тази информация. Притежателя го е изгубил в близката гора, но внимавай за врагове. Редове: 10 Награда: 50 | |
|
| |
mei terumi
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Вто Май 07, 2013 9:58 am | |
| Тръгнах към близката гора. Бях на предела на нервите си, когато от нищото изкочи едър мъж с маска на лицето си. Знаех си,че не е сам. Направих 2 клонинга. С крайчеца на окото ми видях човешки силует в храстите. Hell yeah! Докато клонингите ми заобиколиха единия и го атакуваха с Lava Release: Melting Apparition Technique - правя много лава дракони които атакуват противника от всички страни с много голяма бързина, аз хвърлих няколко куная към храстите и по звука издаден оттам разбрах,че съм открила точното местенце за удар. Обърнах се и видях,че и клонингите ми са свършили добра работа и мъжа го нямаше. Имаха огромни възможности за нападка,но бяха твърде лесни и глупави. Обиколих още малко и близо до реката, под едно дърво, открих оръжието с информацията. На връщане отново се засякох с онези двамката глупаци. Милите се караха помежду си и не ми обърнаха никакво внимание. Въпреки това бях нащрек за врагове. Докато си вървях ме срещна една стара баба. Имаше кошница пълна с червени ябълки и ми предложи. Докато уж ме разсейваше с ябълките си онези двамката се опитаха да ме нападнат в гръб, но отново не им се получи. Писна ми от тях. Реших да ги поизмъча повечко и отново се клонирах. 2-та ми клонинга ги заобиколиха и Double Suiton destroier - изтрелвам към противника много силна водна струя която може да среже абсолютно всичко и ако избегне изтрелвам още една. Нямаше никакъв смисъл да хабя сила. След като си свърших работата с тях и разкарах бабата да си омайва някого другиго с червените си ябълчици, се запътих към селото да съобщя,че мисията е успешна и да предам каквото трябва. | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Вто Май 07, 2013 10:07 am | |
| 50 + 20 + тея от гилдията ( ако имаш) | |
|
| |
Nagato Uzumaki
Брой мнения : 3 Join date : 05.05.2013
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Вто Май 07, 2013 7:58 pm | |
| Може ли мисийка ? | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Сря Май 08, 2013 12:19 am | |
| Нагато - Д ранг мисия. - Има слухове, че някой от магазините за оръжия в селото продава нелегално и скъпо.Намери го и го затвори, след което съобщи на кагето. Редове: поне 10. | |
|
| |
mei terumi
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Съб Май 11, 2013 11:57 pm | |
| | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Нед Май 12, 2013 12:07 am | |
| Мей - Д ранг мисия. - Разследвай гората до селото. Има слухове, че там се подготвят банда нинджи за да атакуват селото.Имат тайна техника, подобна на хамелеон. Редове: 10 + | |
|
| |
mei terumi
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Пон Май 13, 2013 6:58 am | |
| След като ми дадоха мисията взех със себе си един сериозен нинджа и отидохме извън града, за да огледаме гората както ни беше заръчано. Локализирахме ги в една пещера. С помощника ми се скрихме добре докато измислим плана. Изчакахме ги да излязат от пещерата и когато това стана нинджата тръгна след тях да ги следи докато аз заложа капаните. Изчаках да се отдалечат и когато терена беше чист изкочих от мястото си и влязох в пещерата. Започнах да правя капаните. След известно време нинджа-помощника дойде, за да ми каже,че след малко бандата нинджи ще се появят. Довърших капаните си и ги изчаках по-встрани, за завършека на целия план. Когато те влязоха в пещерата аз я запълних с лава и така всички се хванаха в капаните. Звуци се разнесоха из гората, а това определено беше знак за добре свършена работа. Относно тайната техника, тя беше само слух. С моя човек се върнахме в селото и се почерпихме с рамен, той ме покани на истинска среща и аз приех, цяла вечер се смяхме на шегите си, романтиката витаеше в облаците и аз естествено се лигавя и нищо такова не се случи. След като приключихме с мисията всеки пое по пътя си към дома и евентуално след това към леглото. Е, разбира се това не пречеше преди дома и леглото по пътя да срещна стар приятел и той да ме заведе да похапнем рамен. Беше все още рано, имах нужда от малко забавление ( нормално ) и след като получих всичко това вече наистина дойде момента в който аз щях да посетя скъпия ми дом и любимото ми легло. | |
|
| |
Uchiha Obito Admin
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Пон Май 13, 2013 10:33 am | |
| | |
|
| |
RuMpI
Брой мнения : 21 Join date : 06.05.2013 Age : 25 Местожителство : Haskovo
| Заглавие: Re: Мисии Киригакуре Сря Май 15, 2013 1:49 am | |
| | |