NarutoWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли !!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Мисии Кумогакуре

Go down 
+3
Uchiha Obito
Uchiha Itachi
Гаара Казекаге
7 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Гаара Казекаге
Admin
Гаара Казекаге

Брой мнения : 95

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Апр 03, 2013 2:03 pm

Всеки играч от Кумогакуре може да поиска да дена мисия
Върнете се в началото Go down
http://narutoworld.chiefs.tv
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Брой мнения : 46
Местожителство : Еи жужубоо

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeПон Май 06, 2013 5:53 am

Мисияяя моляяя
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Брой мнения : 111
Местожителство : София

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeПон Май 06, 2013 5:59 am

Райкаге - Д ранк мисия. - Провери дали в магазините за оръжия в Кумогакуре има злоупотреба .Прегледай информацията и статистиките. Ако откриеш нередност сигнализирай на Райкагето.

Минимум Редове : 10
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeПон Май 06, 2013 7:18 am

Когато получих моята мисия, веднага се запътих към магазина за оръжия. Всичко изглеждаше наред. Отидох при продавачът, и му пойсках информацията и статистиките за магазина. Всичко беше наред. Но когато отидох да съобщя на райкагето, той ми даде реалните информаций и статистики, защото явно онези са били фалшиви. Погледнахме ги, и изглеждаше ,че всеки ден от магазина изчезват по няколко оръжия,кунай. Видяхме в колко горе/доло изчезват и отидох да чакам на другия ден. Когато мина 1 час, тъкмо да си тръгвам и чухме шум. Някой идваше. Заех бойна позиция и видях, че един бандит идваше право към склада. Аз се опитах, да му видя лицето, и когато го видях това беше райкагето. Осъмних се, затова ударих райкагето в стомаха, и се показа реалният бандит. Изглеждаше ,че той се е появявал като райкагето, за да краде. Аз предадох въпросният бандит на истинския райкаге. Бандитът беше крадял много, за стойност над 5000 рио. Затова райкагето направо го омъртви. Аз получих възнаграждението ми, и се прибрах у дома.

Последната промяна е направена от Third Raikage на Вто Май 07, 2013 5:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeПон Май 06, 2013 7:45 am

3 Реда още. Smile
Гаара Казекаге
Admin
Гаара Казекаге

Брой мнения : 95

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 7:43 am

Мисията е одобрена Smile
http://narutoworld.chiefs.tv
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 7:44 am

Искам мисия.
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 7:46 am

Райкаге - Д ранг мисия. - До селото е изгубено оръжие с много важна информация на свитък, увит около него. Вземи го и внимавай за врагове, които го желаят.
Редове: Минимум 10
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 7:59 am

Когато на другия ден получих мисията си, отидох около селото, за да проверя къде е оръжието. Търсих,търсих но нищо не открих. Щеше да ми отнеме много време, да претърся около селото, затова направих 20 клонинга, и заедно започнахме отново да търсим оръжието. По едно време, един от клонингите ми го намери, но внезапно беше убит от кунай. Трябваше да съм нащрек. Изпратих още един клонинг, да вземе свитъка от там, но й той беше убит. Видях откъде дойде куная, и се промъкнах там.Изпратих още един клонинг, и видях как 1 бандит го уби. Промъкнах се зад него и го убих. След това, мислех ,че вече няма да имам препятствия, взех оръжието и се запътих обратно към селото, но тогава една нинджа ме атакува в гръб. Аз използвах моята бързина, контраатакувах я и я убих. Тогава бързо отидох в селото, тъй като не исках повече екшън. Предадох оръжието заедно с свитъка на райкагето, а той ме възнагради щедро. Аз бях уморен и тръгнах да се прибирам.
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 8:26 am

Успешна мисия - 100 рио.
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 8:27 am

Мисия моля.
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 8:29 am

Райкаге - 3 Д ранк мисия и последна за деня. - Трябва да заведеш селянин от твоето село до неговото. Той ще те чака на входа. Говори се, че хора го искат мъртви дори в селото му.При връщането внимавай да не атакуват и теб.
Редове: Минимум 15
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 8:41 am

Щом получих мисията ми, веднага се приготвих, взех храна и вода и отидох на входа на селото ми. Огледах се и забелязах дядката. Запознахме се, и тръгнахме към неговото село. По пътя, аз се отбих да пия чиста изворна вода, когато старецът беше атакуван от наемни нинджи. Аз бързо реагирах, и им откъснах главите. Вече бяхме горе/доло близко до селото му. Затова побързахме, защото нейсках да бъда атакуван отново. Най-накрая стигнах селото му. Изглеждаше спокойно село, с хубава гора около него. Но щом навлязох в селото, се струпа голяма тъпла около нас. Той ми прошепна на ухо, че всички тези искат да го убият. Аз трябваше да съм нащрек. Стигнахме до домът му. Той влезе в него, а аз предупредих всички да оставят старецът. Попитах ги защо го гонят, а те ми отговориха защото той дължял пари на всички тях. Аз се засмях високо и си тръгнах. По пътя забелязах ,че някой ме следи. Отдръпнах се зад 1 скала, направих 1 клонинг а аз се скрих в клоните на едно дърво. По едно време, клонингът ми беше атакуван от неопитни нинджи, навярно бяха 10. Аз бързо реагирах, слязох от дървото и избих всички хладнокръвно. След това, никой не ме следеше а аз приближабах моето село. И ето, че на вечерта стигнах моето хубаво село Къмогакуре. Предадох всичко, каквото се случи на райкагето, а той ме възнагради. Аз бях найстина уморен и тръгнах обратно у дома.
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 8:45 am

150 рио.
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 10:02 am

Мисия.
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeВто Май 07, 2013 10:08 am

Райкаге - Д ранг мисия. - Изгубена е котката на Феодалния Лорд.Тя има странни дрехи и е оранжева.Изглежда нелепо, затова няма да я объркаш с друга.Потърси в селото.
Редове: 10 мин.
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Май 08, 2013 5:30 am

Когато разбрах, че мисията ми е да търся котка, си мислех ,че ще е лесно. Отидох из селото да я потърся. Търсих търсих, но не видях нито 1 котка.Разпитах хората, дали са виждали подобна котка, те ми казаха ,че тя ходи единствено по покривите на къъщите и другите сгради. Видях защо, не съм я забелязал, направих 10 клонинга за да ми помогнат. Качихме се на покривите, и започнахме да проверяваме всеки покрив в селото. Почти претърсихме всеки покрив, когато нйе забелязахме котка, съвпадаща на описанието. Тя се препичаше на слънце. Приближихме се, да я хванем, но тя ни забеляза и започна гонитба, по покривите. Котката беше бърза, но най-накрая, защото я превъзхождах по численост я хванахме. ( аз и клонингите ми). Но щом я хванах, тя ме Одраска силно, и отново се опита да избяга. Тя ми вдигна нервите, завързах я с въже здраво, така ,че неможеше да мръдне. Тръгнах да се прибирам, и да предам котката на Феодалния Лорд. Котката беше много дебела. По едно време, седнах да хапна, защото бях гладен и тя започна да мяу-ка към храната ми. Навярно беше гладна. Мен ми стана жал за нея, отвързах я, и й дадох да хапне малко. Тя започна да яде, но все пак си мислех ,че тя планираше нещо, като чели да избяга. Тя си изяде яденето, взех я в ръце, и се запътих отново към Феодалния Лорд. Най-накрая стигнах, беше се свечерило. Повиках Феодалния Лорд, за да си вземе котарака. Той излезе, и като видя своя котарак, той много се зарадва. Аз му го дадох. Той много ми благодари за всичко. Котката измяука нелепо, като чели казваше нещо на Феодалния Лорд. Той каза, че разбира какво му казва. Той ми благодари,че съм дал от собствената си храна, за да я нахраня и аз си тръгнах. Отидох в дома, за да спя. На сутринта, отидох до Райкагето, разказах му всичко каквото се случи, той ме похвали и ме възнагради щедро, а аз бях готов за нова Мисия !
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Май 08, 2013 5:45 am

Искам мисия.
Kisame

Kisame

Брой мнения : 12

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Май 08, 2013 6:06 am

Мисията ти е да се присъединиш към отряд издирващ нинджа шпионин в селото ти и да го хванеш без да го убиваш. Той е от селото скрито в звука има червена дълга коса. Специалист е в атаките с оръжия от далечни разстояния .
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Май 08, 2013 6:34 am

Щом разбрах, за моята мисия, веднага се отзовах. Отидох да търся отряда, към който трябваше да се присъединя. Потърсих в селото, и видях отряда. Той беше сформиран от 6 нинджи, навярно доста опитни. Запознах се с тях, и веднага отидохме да търсим нинджата шпионин. Потърсихме първо в селото, претърсихме всяка една къща. Но не открихме никой. Един от отряда, даде идеята да потърсим около селото. Веднага се отзовахме. Започнахме да търсим около селото. Разделихме се на отбори по 2-ма, а 1 беше сам. Уговорихме се, след 1 час да се срещнем пред портите на селото. Аз както оглеждах гората, забелязах някой, да бяга от селото. Проследих го, видях ,че е от звука. Отговаряше на описанието, имаше дълга червена коса. Аз го проследих, но по едно време той метна шурикен-мелница към мен. Аз го избегнах и избягах малко назад. След това отново го видях И го изненадах в гръб. Завързах го, с много здраво въже, и отидох пред портите на селото да чакам мойте другари. Те дойдоха, видяха шпионина, и ме похвалиха. Аз предадох шпионина на райкагето, а той ме възнагради щедро. След това, аз се подготвях за следващата ми мисия !
Kisame

Kisame

Брой мнения : 12

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Май 08, 2013 6:38 am

добре изпълнена мисия ..
50 Ryo.
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Май 08, 2013 6:53 am

Мисия.
Минато
Admin
Минато

Брой мнения : 15
Местожителство : Коноха

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Май 08, 2013 7:14 am

Трети райкаге мисията ти е Д ранг.

Целта ти е да намериш жилище на име страшната къща.Може да ти звучи детско ,но се опасява ме че там може да има нинджа на звукът,което води при орочимару.Проучи и се върни в селото.

Награда 150 рио

Редове - 15 минимум
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Май 08, 2013 7:29 am

Щом получих моята 3та и последна мисия за деня, веднага се подготвих, и веднага тръгнах. Незнаех точно къде се намира къщата, затова поразпитах селяните, Един от тях ми каза, че е далеч дълбоко в гората. Аз се запътих на там. Пътят беше много дълъг, но ето ,че най накрая стигнах. Къщата беше занемарена, с много мръстоия отвън. Мноо внимателно влязох вътре в къщата. Тя беше много голяма. Прегледах всички стай, освен тази на последния етаж. Отидох в нея, и видях ,че някои се беше настанил там. Имаше дрехи, и запалена свещ. Разгледах стаята, и си тръгнах. Щях да се върна после, когато нинджата от звукът се прибере "вкъщи". На другия ден се подготвих отново, и се запътих натам. Мина доста време отново, но най-накрая стигнах. Влязох безшумно в къщата, отново за всеки случей проверих всички стай, освен тази на последния етаж. Дойде времето и на нея. Качих се леко, открехнах вратата и видях въпросната нинджа. Бързо реагирах, като хвърлих един кунай към нинджата, тя го избягна доста бавно, изглеждаше че нинджата е изморена. Отидох и с чакра в ръката я зашеметих, с удар в стомаха. Завързах въпросната нинджа. На бюрото, имаше някаква карта, която крайна цел пишеше - Орочимару. Взех и тази карта. Прибрах се в селото, предадох шпионинът на райкагето, заедно с картата. Райкагето ме възнагради щедро, а аз тръгнах към вкъщи, да си почина от дългата мисипя, която изпълних днес.
Минато
Admin
Минато

Брой мнения : 15
Местожителство : Коноха

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitimeСря Май 08, 2013 7:34 am

Трети райкаге мисията ти е приета.

150 рио печелиш
Sponsored content

Мисии Кумогакуре Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Кумогакуре   Мисии Кумогакуре Icon_minitime

Мисии Кумогакуре
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-