NarutoWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добре дошли !!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Мисии Джинчуурики

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Гаара Казекаге
Admin
Гаара Казекаге

Брой мнения : 95

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeСря Апр 03, 2013 2:28 pm

Всеки играч от Сунагакуре може да поиска да дена мисия
Върнете се в началото Go down
http://narutoworld.chiefs.tv
Наруто Узумаки

Наруто Узумаки

Брой мнения : 15

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeПон Май 06, 2013 5:54 am

Искам мисия .
Роши

Роши

Брой мнения : 12

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeПон Май 06, 2013 5:56 am

Искам мисия,Д ранк !
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Брой мнения : 111
Местожителство : София

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeПон Май 06, 2013 6:07 am

Наруто - Д ранк мисия. - Потърси котката на Феодалния лорд. Изгубил я е около Коноха, но може и да е влязла вътре.

Минимум редове: 10.

Роши - Д ранк мисия. - Отиди при тсучикагето и почисти кабинета . Ако се нуждае от още нещо му помогни.

Минимум редове : 10.
Роши

Роши

Брой мнения : 12

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeПон Май 06, 2013 6:25 am

Разбрах за новата си мисия и потеглих към Тсучикагето.Трябваше да изчистя кабинета му,затова и си бях взел метла,парцал и препарати (:Д) .Когато пристигнах там бях ужасен от хигиената му,но започнах веднага работата.Имаше места,които трудно се чистеха,но някак си успявах да се справя.Скоро Тсучикагето влезна в кабинетчето,за да наблюдава как работя върху него.По едно време той ми направи забележка,защото не бях доизчистил едно място,върху биорото му,но след това го оправих.След като почистих всичко,целия кабинет,Тсучикагето ме възнагради добре,но ме помоли да свърша още нещо,а то бе да се пазя от Акатски,защото бил чул слух,че те се мотаят,близо до селото.Благодарих му за съвета и тръгнах към дома ми,но по едно време чух интересен шум,зад гърба ми и се почудих какво става.Обърнах се бързо,но не видях никого.Продължих по пътя с бърза крачка и скоро бях в къщи и бях доволен за изпълнената мисия,но дълго време размишлявах за шума,който чух по - рано.След малко се сетих,че след като се обърнах на едното дърво беше нарисувано логото на Акатски и се досетих,че това може да е било тяхно дело,именно за да ме изплашат !
Гаара Казекаге
Admin
Гаара Казекаге

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeПон Май 06, 2013 6:31 am

Роши успешна награда 50 руо
Наруто Узумаки

Наруто Узумаки

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeПон Май 06, 2013 6:47 am

След дълга почивка аз реших да отида до магазина за рамен за една порция за обяд . След като я изядох аз реших да се раздвижа и да взема някоя мисия , тя беше да потърся котката на Феодалния лорд. Започнах да я търся в коноха но тя беше доста голяма затова направих клонинги с тази моя техника Multiple Shadow Clone Technique-Наруто прави множество клонинг из цялото бойно поле. които бяха брои 70 и бяха из цяла коноха , и с тях се разбрахме да разпитват всички и да се оглеждат навсякаде , и когато я намерят да извикат много силно зада го чуем и да отидем при него. Появиха се някои осложнения защото докато аз търсех видях няколко мои клонинга които не ми помагаха с зададената ми мисия а правеха нещо друго и това мен ме ядоса и когато ги вядх ги премахнах . По едно време чух един клонинг които извика че е намерил котката но ние докато доидем тя се е одалечила и трябваше доста време докато я намерим , и когато я видяхме тя беше на едно дърво и зада я стигнем си направихме стълбичка след което когато я взехме беше много агресвина и ни избяга на 2 пъти по поради това че аз имам много клонинги тя неможа да се измъкне от нас . След това успешно заведох котката при Феодалния лорд които много ми благодари за това че съм намерил неговата котика и ме възнагради .
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeПон Май 06, 2013 6:50 am

Успешна мисия, Наруто, получаваш 60-тка за Великден.
Наруто Узумаки

Наруто Узумаки

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 12:10 am

Искам мисия , Ц ранк
Гаара Казекаге
Admin
Гаара Казекаге

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 12:30 am

Мисията ти е ранк ц-отиди до академията и набави ленти за децата който ще стават генин.Трябва да отидеш до друго село (по-твой избор измисли име).Успех
Гаара Казекаге
Admin
Гаара Казекаге

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 12:32 am

Грешката е моя ранк Д е Smile нямаш изпълнени 10 мисии ранк-Д
Наруто Узумаки

Наруто Узумаки

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 12:56 am

След последната си мисия реших да направя още една . Мисията ми беше че трябва да набавя генин ленти от другото село Ивагакуре . Преди да тръгна за Ивагакуре аз се отбих да си купя малко рамен защото бях доста гладен . И така аз се запътих към другото село . Доста време бягах и доиде вечерта и реших да си направя лагер за презноща . На сутринта аз отново тръгнах , но реших че по пътя може да ме нападне някои затова направих два клонинга като първия стоеше пред мен а другия до мен . След доста път видях две нинджи идващи към мене , те не изглеждаха дружелюбни , те ме атакуваха като първата нинджа направи суитон техника а втория раитон и така стана наелектризираа водна струя към мен , аз трябваше да реагирам много бързо затова реших да използвам една от техниките си да призова една жаба а след това нея я одарих в гърба и тя изплю огромно количество водна струя , но това не беше добре защото тока се предаде по водата към жабата ми и тя беше премахната . След това изпратих клонингите ми да ги атакуват , но опонентите ми извадиха по няколко кунаи и набучиха клонингите ми , аз незнаех какво да правя , затова реших да изпозлвам една от техниките си зада напрвя огромен брои клонинги които да атакуват противника с шурикени , но противника ми се скри под земята и излезе зад мен като щеше да ме убие но един от клонингите ми го видя и изкочи пред острието като ме предпази , а след това , аз направих много голям брои клонинги които се спускаха към противниците и ги убиха . Така аз стигнах до Ивагакуре , взех лените и ги предадох на учениците в акаденията в моето село . И така свърших мисията си .
Гаара Казекаге
Admin
Гаара Казекаге

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 12:59 am

Награда 110 рио Smile
Наруто Узумаки

Наруто Узумаки

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 1:01 am

искам мисия д ранк
Гаара Казекаге
Admin
Гаара Казекаге

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 1:03 am

Мисията ти е ра отидеш до Сунна и да разбереш коя е любовницата на Казекагето
????
Гост

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 2:31 am

iskam misiq
Наруто Узумаки

Наруто Узумаки

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 8:18 am

След като направих последната си мисия реших да направя още една . И мисията ми беше
че трябва да отида в сунна и да разбера коя е любовницата на казекагето . И аз веднага тръгнах към сунна . Пътя беше доста дълъг затова реших да си направя лагер за презноща . Tака и стана и на сутрента отново тръгнах към сунна . По пътя направих три мои клонинга които стояха от всички мои страни зада ме предпазват и в същото време ако ни нападнат да можем да отвърнем . По едно време пред нас изкочиха три нинджи които използваха огнения елемент катон . Те не изглеждаха никак дружелюбни . И веднага ни нападнаха с огромна огнена топка а аз зада се предпазя накарах клонингите ми да излязат пред мен и да ме защит . След това използвах една от техниките си зада се скрия под земята и да изляза зад противника , след като аз излюзох се оказа че единия нинджа е сензорен и знае каде съм затова ми попречи . Но аз отскочех назаде и използвах техниката си да направя много голям брои клонинги които хвърлят шурикени по противника . И така аз повалих противника си . И така аз продължих и влязох в суна , като започнах да разпитвам хората за любовицата на казекагето , но те не знаеха или поне не ми отговаряха . И след доста търсене един човек ми каза че знае , но иска да отида до неговата градина и да набера три кошници ябълки и круши . И така и стана , отне ми доста врреме но аз ги набрах , но си помогнах с клонинги, всъщност напрвих 20 клонинга които убираха плодовете а аз си почивах . След това тои ми сподели че любовницата на казекагето е ... Темари .Аз бях малко шокиран но се върнах при селото си и предадох каквото искаха от мен .
Uchiha Obito
Admin
Uchiha Obito

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitimeНед Май 12, 2013 8:18 am

120.
Sponsored content

Мисии Джинчуурики Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мисии Джинчуурики   Мисии Джинчуурики Icon_minitime

Мисии Джинчуурики
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Мисии Иуагакуре