Гаара Казекаге Admin
Брой мнения : 95 Join date : 03.04.2013 Age : 28
| Заглавие: Мисии на гилдията Вто Май 07, 2013 1:37 am | |
| 1.Мисия ранк Д-Трябва да отидеш в гората и да отсечеш дърва за зимата.Трябва да отсечеш доста и да внимаваш някое дърво да не те удари.
Редове:13 Награда:65
2.Мисия ранк Д-Мисията ти е да отидеш до академията и да пазиш децата за 1 час.Успех
3.Мисия ранк Д-Мисията ти е да отидеш до поляната на север от селото и да я окосиш,за да могат децата да играят там.Ако видиш змий трябва да ги убиеш,за да не плашат децата.
4.Мисия ранг Д-Мисията ти е да отидеш до кабинета на Хокагето и да Пребоядисаш всичко и да пазиш внука му.Ако се случи нещо на внука му си мъртав ;д
5.Мисия ранг д-Трябва да отидеш до Сунагакуре и да вземеш малко билки.Успех и внимавай по пътя
Редове:13 Награда:65 | |
|
mei terumi
Брой мнения : 10 Join date : 05.05.2013
| Заглавие: Re: Мисии на гилдията Сря Май 08, 2013 6:01 am | |
| Имах за мисия да отида до кабинета на Хокагето и да пребоядисам всичко и заедно с това да пазя внука му. Дори и със сексапил нямаше да мога да се спася от смърт, ако му се случеше нещо. И така аз се запътих натам с четка и кофа с боя. Влязох в кабинета и Хокагето тъкмо си тръгваше трябваше само да остави малкия при мен и да ми отпрати някоя друга заплаха, ако не го пазя добре. Малкия седеше на стола и ме гледаше мързеливо, а аз прибавях и някоя друга досадна физиономия, но не можех да отрека,че не ми беше забавна цялата тази ситуация. Оставих си кофичката до мен и се залових за работа. Както си боядисвах и си пеех реших да попитам нещо дребния, но когато се обърнах него го нямаше. Направо ми стана лошо. Дори нямах време да ругая по негов адрес ами набързо се клонирах, зарязах недовършената ми работа и хукнахме заедно с клонингите ми да го търсиме. Търсихме го къде ли не, а малкото гадно човече го нямаше. Побърках се. В главата ми беше само това добре ли е и както ще ми стори Хокагето, ако му се случи нещо. Нямаше как и да питам някого, защото това трябваше да остане само между мен и изчадието. Изнервена се върнах в кабинета, за да реша къде може да се скрие едно дете и какво да видя там? Малкия седеше на същото място на което седеше и в началото, когато дойдох. Толкова бях ядосана,че веднага го подхванах и когато се успокоих се разбрахме никой да не разбира за това недоразумения. И така завързах го за един стол до мен и започнах работата си докато той мрънкаше. Когато свърших отстъпих назад, за да видя как е. Хареса ми. Бях доволна от свършената ми работа и го развързах. Хокагето тъкмо се върна и явно и той беше доволен. Намигнах на малкия, взех си нещата и се прибрах в нас. И да не забравя тази малка подробност. Дребния дори не е излизал от кабинета просто се е скрил и докато аз претърсвам цялото село той най-спокойно си ме е чакал да го открия и когато е видял,че ме няма не само аз съм ругала по него ами и той по мен. И така си е седнал на същото място, за да може като се върна да ми скапе всичко. Доста подло момченце, но пред моите шамари никой не е на себе си. | |
|
RuMpI
Брой мнения : 21 Join date : 06.05.2013 Age : 25 Местожителство : Haskovo
| Заглавие: Re: Мисии на гилдията Сря Май 08, 2013 6:06 am | |
| mojeli da vzema 2 misii no utre da gi izvar6a | |
|
Гаара Казекаге Admin
Брой мнения : 95 Join date : 03.04.2013 Age : 28
| Заглавие: Re: Мисии на гилдията Чет Май 09, 2013 1:41 am | |
| мм почвай от сега хайде но една | |
|
Sponsored content